Hva er 100% Medisinsk silkon?

Hva er 100% Medisinsk silkon?

Hva er medisinsk silikon, og fungerer det?

Silikon er et produkt mange har hørt om og brukes i en rekke bransjer, inkludert medisinsk utstyr. Det er et polymer som er avledet fra en kombinasjon av silisium, oksygen, karbon og hydrogen. 100% medisinsk silikon er ideelt for gjenbrukbare øyemasker på grunn av sine unike egenskaper:

Hypoallergen og ikke-irriterende: Silikon inneholder ikke skadelige kjemikalier som lateks eller gummi, noe som gjør det hypoallergent og egnet for sensitiv hud. I motsetning til mange syntetiske materialer, utløser medisinsk silikon sjelden allergiske reaksjoner, noe som gjør det til et skånsomt valg for det sarte området under øynene.

Eksepsjonell fleksibilitet og mykhet: Silikon er usedvanlig fleksibelt og mykt, slik at det perfekt kan tilpasse seg konturene i ansiktet ditt. Masker laget av dette materialet tilpasser seg komfortabelt og enkelt formen på øyet ditt.

Varme- og kuldebestandighet: 100% medisinsk silikon beholder sin form og egenskaper i ulike temperaturer. Denne unike egenskapen gjør at masken kan varme eller kjøle huden din sakte, og gir lindring fra hevelse, mørke ringer og tretthet rundt øynene.

Fordelene med øyemasker laget av 100% medisinsk silikon inkluderer:

Redusert synlighet av fine linjer og rynker: Det milde trykket som skapes av øyemasker laget av 100% medisinsk silikon stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer lymfedrenering, noe som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og tegn på tretthet. Over tid kan regelmessig bruk resultere i et mer forynget og ungdommelig øyeområde.

Forbedret absorpsjon av øyeserum og kremer: Påføring av øyeserum eller kremer før du bruker en silikonmaske, forbedrer deres effektivitet. Silikonens okklusive egenskaper skaper en forsegling som bremser fordampningen av disse produktene, slik at de kan absorberes bedre og maksimere fordelene.

Allsidighet og lang levetid: En av de viktigste fordelene med øyemasker laget av 100% medisinsk silikon er deres lang levetid og gjenbrukbarhet. I motsetning til engangsalternativer, er disse maskene designet for å tåle langvarig bruk, noe som gjør dem til et mer miljøvennlig og kostnadseffektivt valg.

Enkel rengjøring og vedlikehold: Øyemasker laget av Medisinsk Silikon er svært holdbare og enkle å rengjøre. De kan enkelt vaskes med varmt vann og mild såpe, noe som sikrer en hygienisk og klar-til-bruk maske for din hudpleierutine.

Kjøp ditt første par øyemasker laget av medisinsk silikon her, og du er ett skritt nærmere et friskere øyeområde.

Spørsmål? Send oss en e-post på hello@daytiskincult.com

Følg Dayti på Instagram for oppdateringer @daytiskincult

      Tilbake til bloggen