Hvordan bruke (og gjenbruke) Dayti øyemasker

Hvordan bruke (og gjenbruke) Dayti øyemasker

Boost Din Hudpleierutine med Dayti Gjenbrukbare Øyemasker

Å bruke Dayti øyemasker er en enkel og miljøvennlig måte å forbedre hudpleierutinen din på, med synlige forbedringer av øyepartiet! Før første bruk anbefaler vi å vaske Dayti gjenbrukbare øyemasker for å fjerne eventuelt støv fra produksjonsprosessen. Tørk dem av med en klut eller legg dem med trykksiden ned for lufttørking. Når de er tørre, er de rene og klare til bruk.

Hvordan Bruke Dayti Gjenbrukbare Øyemasker

  1. Rens Huden: På ren hud, påfør en liten mengde øyekrem eller serum på hele området der øyemaskene skal plasseres.
  2. Påfør Øyemaskene: Plasser øyemaskene med tekstsiden opp og trykk lett på plass. Øyemaskene er avlange i formen og kan påføres begge veier, avhengig av hvilket område du ønsker å målrette.
  3. Brukstid: La dem være på i minst 10 minutter, eller så lenge du ønsker. 15-25 minutter synes å være ideelt for å redusere hevelser og jevne ut fine linjer. Selv om vi har prøvd, anbefales det ikke å sove med dem på.
  4. Kjølende Effekt: Oppbevar øyemaskene og produktet i kjøleskapet eller fryseren for en ekstra kjølende følelse.

 

Hvilke Produkter Kan Brukes Under Dayti Gjenbrukbare Øyemasker?

Par med produkter som er egnet for øyeområdet og test alltid produktet på et lite område før bruk. Vi anbefaler ikke å bruke sterke retinoider eller eksfolierende midler, da øyemaskene kan akselerere aktive ingredienser som kan forårsake irritasjon i den delikate huden rundt øynene. Du kan lese om noen av våre favorittkombinasjoner her.

 

Kan Jeg Bruke Dayti Mer Enn Én Gang Om Dagen?

JA! Du kan bruke dem til frokost, lunsj, middag og mellom — hele dagen, hver dag!

Vi elsker å bruke dem om morgenen for å berolige hovne øyne og tilføre fuktighet Hvis vi skal ut om kvelden, bruker vi dem 20 minutter før vi legger på sminke.

Når du er ferdig, fjern og vask øyemaskene med mild såpe og varmt vann. Legg dem tilbake i tinnboksen med trykksiden ned for lufttørking, og de er klare til neste bruk.

 

 

Se vår "How to Use" Video

Se vår instruksjonsvideo her.
Følg Dayti på Instagram for oppdateringer @daytiskincult.

Ved å integrere Dayti gjenbrukbare øyemasker i din daglige hudpleierutine, kan du oppnå et fuktet øyeområde med masse glød. Besøk vår nettside for mer informasjon og kjøp ditt første par i dag!

Why only use eye patches for special occasions, when you can use them everydayti?

Tilbake til bloggen